Wie zijn wij?

We zijn van huis uit een recreatieve kanoclub, maar door de brede interesse van onze leden houden we ons bezig met de meeste takken van de kanosport, en dat zijn er intussen een heleboel geworden.

• Vlakwater (in de breedste zin van het woord)
• Wildwater (geregeld naar leuke riviertjes om daar veel lol te hebben in het wilde water)
• Freestyle (jazeker, ook deze nieuwe tak wordt zeer fanatie beoefend bij ons!)
• Canadezen (jaarlijks organiseren wij een tocht uitsluitend voor canadeesvaarders, echt de moeite waard)
• Brandingvaren ( als de wind goed hard is geweest dan begint het bij sommigen van ons te kreibelen, de zee roept dan.....)
• Grootwatervaren (ook die groep wordt steeds groter. Grevelingen, Noordzee, we willen alles proberen)
• We varen door bossen, polders en steden
• Dalen bruisende en stromende riviertjes af in binnen- en buitenland
• We kuren lekker uit in het spectaculair brandingvaren voor onze kust
• Houden een jaarlijkse zwembadcursus
• We varen regelmatig grootwater zoals het Grevelingenmeer of maken mooie toertochten
• Onze jaarlijkse Brabant Regatta is hard op weg om één van de best bezochte internationale wedstrijden te worden
• Wedstrijdvaren (onze wedstrijdvaarders zijn bekenden aan het worden in kanovarend Nederland)
• En laten we niet onze clubavonden op de vrijdagavond vergeten.

Ons bestuur?